Omgeving

IJs van Co ligt op diverse fiets- en wandelroutes

Omgeving

Plaggenstekerspad – klompenpad wandelroute
Ontdek het prachtige, cultuurhistorische landschap van Hoenderloo. Door weilanden, lanen, landerijen, bos, heide en stuifzand en langs kerk, waterput en plaggenhut. Klompen aan, rugzak op en gaan!

Klik hier voor meer informatie.

GEOPEND 1 maart 2024.

Wij zijn alle dagen geopend t/m 27-10-2024

Zondag     12.00  tot 19.30

Maandag   11.30 tot 19.30

Dinsdag     11.30 tot 19.30

Woensdag  11.30 tot 19.30

Donderdag 11.30 tot 19.30

Vrijdag        11.30 tot 19.30

Zaterdag      11.30 tot 19.30

 

ANWB fietsroutenetwerk
Pak de fiets en ga de natuur van de schier oneindige Veluwe ontdekken, kom tot rust en geniet van de omgeving (bos, zandverstuivingen en heidevelden) en bepaal zelf je route aan de hand van het nieuwe ANWB fietsroutenetwerk, ook wel knooppuntennetwerk genoemd. Dit netwerk bestaat uit een fijnmazig netwerk van rustige wegen die bij elkaar komen in genummerde knooppunten. Met dit systeem kunt u zelf een route uitstippelen van knooppunt naar knooppunt. Op meerdere plekken kun je in Hoenderloo starten, doch nabij de ingang van Het Nationale park De Hoge Veluwe aan de Apeldoornseweg is een perfecte plek.

Wandelroute De Hoenderloo Groep
Nabij IJs van Co ligt een prachtige wandelroute van De Hoenderloo Groep. Ter gelegenheid van haar 160-jarig jubileum zette De Hoenderloo Groep een wandelroute uit over het terrein in Hoenderloo van circa vijf kilometer langs zeventien bijzondere historische plekken op het terrein. Bij deze plekken staat een bord waarop een korte beschrijving staat. De nummers op de borden corresponderen met de nummers in het boekje wat u hier kunt downloaden (door op de afbeelding te klikken), waarin u uitgebreidere achtergrondinformatie vindt over de historische plekken. De route is gemarkeerd met paaltjes die u de weg wijzen en is geschikt voor rolstoelgebruikers.

 

Fietsroute met als tussenstop IJs van Co
Door op de “Gespot door Route.nl” banner te klikken kan je een gratis fietsroute downloaden met als tussenstop IJs van Co. Na een heerlijke rit fietsen over de Veluwe kan je bij ons op adem komen met een heerlijk ijsje!